Δεύτερο ταξίδι εντός ολίγων ημερών στην Αγγλία δρομολογεί ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νταμπίζας, προκειμένου να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Ηλία Χατζηθεοδωρίδη.

Το «τριφύλλι» βρίσκεται στην Ολλανδία και ο Γιώργος Δώνης θέλει να έχει στην διάθεσή του όσο το δυνατόν πιο σύντομα νέα μεταγραφικά αποκτήματα με τον 21χρονο άσο της Μπρέντφορντ να είναι η λύση που έχει προκριθεί ως μπακ-απ του Ινσούα.

Στο πρώτο του ταξίδι στο Νησί ο Νταμπίζας συναντήθηκε με τον μάνατζερ του παίκτη και τους ιθύνοντες την αγγλική ομάδα συζητώντας το ενδεχόμενο δανεισμού με οψιόν αγοράς, ενδεχόμενο που δεν απέρριψαν τα στελέχη της Mπρέντφορντ. Μάλιστα, χθες (16/7) αγωνίστηκε με τις «ρεζέρβες» σε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Γουότφορντ.

Ο Χατζηθεοδωρίδης από την πλευρά του είναι θετικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στον Παναθηναϊκό και τυχόν ταξίδι του Νταμπίζα να δρομολογήσει γρηγορότερα τις εξελίξεις.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω