Οι οφειλές του Παναθηναϊκού αμέτρητες και μέσα σ΄ αυτές βρίσκονται και εκείνες προς τον Γιάννη Αναστασίου.

Πριν λίγο καιρό ο πρώην τεχνικός του τριφυλλιού είχε κάνει διακανονισμό για τις περίπου 300.000 ευρώ που του οφείλονται, ωστόσο το περιβάλλον του διαρρέει πως η συμφωνία δεν έχει τηρηθεί.

Σύμφωνα με την «SportDay» ο Αναστασίου έχει στραφεί σε δικηγόρο και αν δεν υπάρξει λύση, σε νέα επικοινωνία που θα έχει με τη διοίκηση Αλαφούζου, τότε είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει σε προσφυγή.

Χρήματα και συγκεκριμένα ένα ποσό που αγγίζει τις 500.000 ευρώ οφείλονται και στον Αντρέα Στραματσόνι με τον Ιταλό τεχνικό να «ψάχνει» λύση απευθείας με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω