Ο Ρόμπιν Λουντ αποτελεί οριστικά παρελθόν από τον Παναθηναϊκό καθώς παρά το γεγονός πως αποτελεί έναν πολύ χρήσιμο ποδοσφαιριστή δεν κατέστη δυνατό να επιτευχθεί συμφωνία με την πλευρά των «πρασίνων» για να μείνει στην ομάδα μετά την ολοκλήρωση του συμβολαίου του.

Ο Νίκος Νταμπίζας πριν από περίπου έναν μήνα είχε ταξιδέψει στην Αγγλία για να έχει συνάντηση με τον ατζέντη του Φινλανδού ώστε να του εκφράσει την επιθυμία του Παναθηναϊκού να τον διατηρήσει στο ρόστερ. Μάλιστα, η πρόταση που του είχε γίνει, όπως διαρρέεται από τον Παναθηναϊκό ήταν καλή για τα δεδομένα του σκληρού μνημονίου που εφαρμόζεται στην ομάδα, τηρουμένων πάντα των αναλογιών.

Παρ’ όλα αυτά η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν απάντησε έκτοτε σε αρκετές προσπάθειες που έγιναν από τον Παναθηναϊκό για να επικοινωνήσουν, «μαρτυρώντας» με αυτόν τον τρόπο πως δύσκολα θα παρέμενε στην ομάδα. Επιπλέον, φέρεται να έχει ζητήσει χρήματα που πολύ δύσκολα θα έβρισκε ακόμα και υπό κανονικές συνθήκες.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω