Ικανοποιημένος που αποτελεί μέλος του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε ο Αντονί Μουνιέ, που βρέθηκε χθες κανονικά στην πρώτη συγκέντρωση του τριφυλλιού. 

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός των πράσινων πέρασε χθες τα εργομετρικά τεστ και στη συνέχεια μίλησε με τους συμπαίκτες του. Σύμφωνα με την «Πράσινη» ο Μουνιέ ανέφερε:

«Είχα προτάσεις για να φύγω από τον Παναθηναϊκό, κυρίως από την Τουρκία. Αλλά δεν θέλω να φύγω. Είμαι καλά εδώ ας ελπίσουμε, ότι θα αλλάξει η κατάσταση οικονομικά. Θα κάνω υπομονή μέχρι τον Δεκέμβριο, αν πάνε όλα καλά δεν έχω λόγω να φύγω »

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω