Η επιστροφή του Γιάννη Αλαφούζου από το εξωτερικό την Κυριακή θα φέρει και τις ανακοινώσεις των συμφωνιών του Παναθηναϊκού με το Νίκο Νταμπίζα και τον Γιώργο Δώνη στις θέσεις του τεχνικού διευθυντή και του προπονητή των πράσινων.

Το θέμα της ανακοίνωσης είναι τυπικό καθώς αμφότεροι λειτουργούν ως εν δυνάμει στελέχη του τριφυλλιού και αποφάσισαν ότι η προετοιμασία της ομάδας θα ξεκινήσει οριστικά στις 4 Ιουλίου.

Δύο ημέρες νωρίτερα οι πράσινοι θα αρχίσουν να περνούν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στα μέσα του Ιούλη (περί τις δέκα ημέρες αργότερα) η αποστολή που θα επιλεγεί από τον Δώνη θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο εξωτερικό (προβάδισμα το Τέχελεν της Ολλανδίας, αλλά υπάρχουν και άλλα δύο κέντρα σε Σλοβενία και Ιταλία).

Η απόφαση θα παρθεί μετά τη συνάντηση των δύο ανδρών με τον Αλαφούζο και είναι σε συνάρτηση με τις εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και κατ΄επέκταση με το κόστος παραμονής σε σχέση με τις συνθήκες που θα επικρατούν στην ΠΑΕ.

Εξελίξεις με Λουντ και Κουλιμπαλί

Οσον αφορά τον Ρόμπιν Λουντ, εάν δεν υπάρξει οριστική αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς του συλλόγου και απόκτηση της πλειοψηφίας των μετοχών από τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ, τότε είναι απίθανο να μείνει στο ρόστερ της ομάδας.

Για το θέμα του Κουλιμπαλί, επίσης, που ως γνωστόν μέχρι τις 10 Ιουλίου έχει το δικαίωμα να αποχωρήσει ως ελεύθερος, έγινε πρόσφατα μία επαφή με την πλευρά του προκειμένου να δώσει το "παρών" στην προετοιμασία που είναι και το πιθανότερο. 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω