Έτοιμος να φορέσει και πάλι τη πράσινη φόρμα είναι ο Μακεδόνας τεχνικός που έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από όσα του είπε ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας που ετοιμάζεται να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. 

Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι και η πλευρά του υποψήφιου επενδυτή έμεινε ικανοποιημένη από το πρότζεκτ του Γιώργου Δώνη. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Livesport ο Παϊρότζ και συνεργάτες του γνωρίζουν τη πορεία του Έλληνα προπονητή και από τη παρουσία του στην Αλ Χιλάλ. 

Έτσι σύμφωνα με το ρεπορτάζ η επιλογή του Δώνη έγινε για τρεις λόγους: 

-Προτίμησαν έναν προπονητή που έχει τη γνώση της ομάδας και δέσιμο με αυτή, ώστε να αναλάβει αυτό το δύσκολο μεταβατικό στάδιο. 

-Σχημάτισαν πολύ καλή άποψη για τον Δώνη στο τετ α τετ που είχαν οι δύο πλευρές, ενώ συνέλεξαν πολλές θετικές πληροφορίες από ανθρώπους με τους οποίους συζήτησαν για τον κόουτς, τόσο στο εξωτερικό, όσο και στην Ελλάδα.

-Θέλησαν να δείξουν με αυτό τον τρόπο εμπιστοσύνη στον τεχνικό διευθυντή Νίκο Νταμπίζα.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω