Τελικά η μεταγραφή του Δημήτρη Κουρμπέλη στη Σαμπντόρια δεν προχώρησε και ο ποδοσφαιριστής έμεινε στον Παναθηναϊκό, ωστόσο η ιταλική ομάδα αναμένεται να επανέλθει ενόψει του καλοκαιριού.

Σύμφωνα με την «Πράσινη» αύριο ή μεθαύριο ο μάνατζερ του Κουρμπέλη μαζί με άνθρωπο του Παναθηναϊκού θα ταξιδέψουν στη Γένοβα, έτσι ώστε να συζητήσουν από κοντά με την Σαμπντόρια για την πιθανότητα ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να τα βρει με την Σαμπντόρια βάζοντας στα ταμεία του ένα σημαντικό ποσό από τώρα, αλλά φαίνεται δύσκολο να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω