Στην τελική ευθεία βαδίζει για τον Παναθηναϊκό η ολοκλήρωση της απόκτησης της πρώτης μεταγραφής για τη χειμερινή περίοδο, όπου είναι ο Βαγγέλης Οικονόμου, όπου έχει μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο και μετά τις επικείμενες αποχωρήσεις των Γιώργο Κουτρουμπή και Ροντρίγκο Μολέδο, φιγουράρει ως πρώτος στις επιλογές του Μαρίνου Ουζουνίδη για την κάλυψη μέρους του κενού στο κέντρο άμυνας του Τριφυλλιού.

Η περίπτωση του 30χρονου κεντρικού αμυντικού είναι σε πολύ καλό δρόμο και μέσα στις επόμενες 48 ώρες (το αργότερο μέχρι το Σαββατοκύριακο) το θέμα Οικονόμου θα έχει ολοκληρωθεί εκτός απροόπτου θετικά για τον Παναθηναϊκό. 

     

    Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

    peko

    Διαφημιστείτε εδω