Στον μεγάλο Τάσσο Στεφάνου, που "έφυγε" από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, αφιέρωσε τη νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods κόντρα στη Μακάμπι ο Ίαν Βουγιούκας.
Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Πράσινη» ο Έλληνας σέντερ, τόνισε: «Τον Τάσσο Στεφάνου τον είχα ζήσει και στην πρώτη μου θητεία στον Παναθηναϊκό. Πάντα ήταν κοντά στην ομάδα, ήταν κομμάτι της ζωντανής ιστορίας της. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Φάνηκε στο γήπεδο πόσο τον σεβόταν ο κόσμος.
Το βίντεο που ετοίμασε η ΚΑΕ ήταν πραγματικά συγκλονιστικό και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική. Η νίκη σίγουρα είναι αφιερωμένη σ’ αυτόν. Σε μία μέρα που στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, η νίκη ήταν το λιγότερο που μπορούμε να του αφιερώσουμε».

