Έντονες διαμαρτυρίες προκάλεσε η διαιτησία του Μένου Κουτσιαύτη στο παιχνίδι που έριξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ, κυρίως από την πλευρά της Λάρισας, η οποία προέβη σε τέσσερις ανακοινώσεις!

Ο Αρτινός ρέφερι ωστόσο πήρε παραπεμπτική βαθμολογία αλλά για λάθη που έκανε εις βάρος του Παναθηναϊκού..

Συγκεκριμένα ο παρατηρητής Γιώργος Σταθόπουλος του χρεώνει δύο πέναλτι που δεν έδωσε στους "πράσινους", ενώ αντιθέτως θεωρεί σωστό εκείνο που πήραν στο 48', όπως ορθές κρίνονται και οι δύο αποβολές, των Σιλά και Άλτμαν. 

Φυσικά παραπεμπτικός είναι κι ο βαθμός που πήρε ο α' βοηθός Καραβασίλης, ο οποίος ακύρωσε κακώς γκολ της Λάρισας στο 88' για οφ σάιντ. 

    Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

    peko

    Διαφημιστείτε εδω