Που το πάει ο Γιάννης Αλαφούζος; Μετά και την επίσημη δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου έπεσαν οι μάσκες!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος καλύπτει 15 εκ από τα τωρινά χρέη και άλλα 30 από τα διακανονισμένα με αποτέλεσμα να καλύπτει τα 45 από τα συνολικά 80 εκ που είναι το άνοιγμα της ομάδας.

Και όμως παρά την εκπληκτική αυτή πρόταση ο Αλαφούζος απάντησε αρνητικά!!! Για ποιο λόγο; Τι σκοπό έχει άραγε; Προφανώς δεν κατάλαβε πόσο σημαντική ήταν αυτή η απόφαση για το μέλλον της ομάδας αγνοώντας και την επιθυμία του κόσμου. Και τον κόσμο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να τον αγνοείς Γιάννη Αλαφούζο!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω