Ο Τσάβι Πασκουάλ στις 19:09 έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού κα το SDNA ήταν στο αεροδρόμιο για να υποδεχθεί τον νέο προπονητή των «πρασίνων». Ο τέως προπονητής της Μπαρτσελόνα ήταν εμφανώς ευδιάθετος κατά την άφιξή του και στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε πως «είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ. Η ομάδα, η διοίκηση, οι παίκτες και οι φίλαθλοι θα είμαστε ενωμένοι για τελειώσουμε την σεζόν πολύ καλά. Αγαπώ την δουλειά μου, το ελληνικό μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό και είμαι πολύ χαρούμενος. Μου αρέσει το ελληνικό μπάσκετ. Η Ελλάδα έχει παράδοση. Η τιμή είναι δική μου. Είναι τιμή μου που είμαι μέλος μίας ομάδας με μεγάλη ιστορία.

Επίσης, ρωτήθηκε για τις μεταγραφές, αλλά δεν θέλησε να τοποθετηθεί: «Θα γίνει η παρουσίαση μου καθ θα πούμε περισσότερα.. Αυτά για τώρα. Σας ευχαριστώ που ήσασταν εδώ».

Ο Μάνος Παπαδόπουλος εκ μέρους της ΚΑΕ Παναθηναϊκός υποδέχθηκε τον Τσάβι Πασκουάλ, ενώ στο «Ελ. Βενιζέλος» βρέθηκε και ο ατζέντης του Ισπανού τεχνικού, Ζόραν Σάβιτς. Οι τρεις άνδρες λίγη ώρα μετά την άφιξη του Τσάβι Πασκουάλ αποχώρησαν από το αεροδρόμιο για να μεταβούν σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω