Ο Γιάννης Μπουρούσης ξεχώρισε από τον Παναθηναϊκό στο 88-69 επί του ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, ωστόσο ο ίδιος δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του.

«Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν κακοί. Δεν είναι εύκολο να παίζεις μπροστά σε άδειες κερκίδες. Βρήκαμε τι έπρεπε να κάνουμε για να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε», τόνισε ο διεθνής σέντερ που είχε 23 πόντους.

Όσο για την άνεση που νιώθει στον Παναθηναϊκό, τόνισε πως «… αυτό είναι αποτέλεσμα της δουλειάς όλης της ομάδας»

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω