Όσοι περίμεναν ότι θα γινόταν κάποιου είδους υπέρβαση στο θέμα προπονητή φέτος ας πατήσουν στη γη. Δεν φαίνεται να υπάρχει καμία τέτοια πρόθεση οπότε πάμε πάλι μία από τα ίδια.

Όλοι οι διαθέσιμοι προπονητές στην Ευρώπη είναι είτε ακριβοί είτε στοιχήματα (αλήθεια πόσο βολικό είναι αυτό;) οπότε ο μόνος που μένει είναι ο Πεδουλάκης και σε αυτόν καταλήγουμε. Πάμε λοιπόν ολοταχώς για την την δεύτερη θητεία Πεδουλάκη στον Παναθηναϊκό ελπίζοντας ότι θα είναι διαφορετική σε αποτέλεσμα από την πρώτη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας λοιπόν η συνάντηση που επίκειται με τον Πεδουλάκη δεν θα είναι για το αν θα υπάρξει συμφωνία για επικείμενη συνεργασία αλλά για να βάλουν τα πράγματα κάτω και να ξεκινήσει ο προγραμματισμός για την επόμενη σεζόν. Να δούν ποιοι παίκτες θα μείνουν ποιοι θα φύγουν και ποιο θα είναι το ύψος του μπάτζετ για τη νέα χρονιά.

Η αλήθεια είναι ότι ο Μπλατ υπήρξε μόνο σαν σκέψη στο πίσω μέρος του κεφαλιού αλλά κάτι ότι δεν υπήρχαν τα λεφτά για το συμβόλαιό του, κάτι η εμφάνιση των Χαραλαμπόπουλου και Παππαγιάννη, έγυραν την πλάστιγγα υπέρ του Πεδουλάκη. Επειδή όμως ο Πεδουλάκης είναι ένας πολύ "οικονομικός" προπονητής και δεν θα πάρει μεγάλο ποσό από το μπάτζετ, περιμένουμε τα λεφτά να πάνε σε παίκτες από το πάνω ράφι. Οτιδήποτε άλλο θα είναι μια χιλιοπαιγμένη σαπουνόπερα.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω