Νέο πρόβλημα προέκυψε στον Παναθηναϊκό, καθώς ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό μετά τον ημιτελικό του Super Cup με τον ΠΑΟΚ.
Ο Ισπανός φόργουορντ υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις στο νοσοκομείο «ΥΓΕΙΑ», οι οποίες έδειξαν ότι έχει υποστεί μυϊκό σπασμό στον δεξιό προσαγωγό.
Ο Χουάντσο έχει ήδη ξεκινήσει θεραπεία και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται σε καθημερινή βάση από το ιατρικό επιτελείο του «Τριφυλλιού».
Με τα υπάρχοντα δεδομένα, η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Τετάρτης (30/9, 21:15) απέναντι στη Βιλερμπάν για τη EuroLeague θεωρείται αμφίβολη. Το επόμενο διάστημα θα κρίνει εάν ο Ισπανός θα καταφέρει να τεθεί στη διάθεση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Σε περίπτωση που ο Χουάντσο δεν προλάβει το παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός θα παραταχθεί με πέντε σημαντικές απουσίες, καθώς εκτός παραμένουν επίσης οι Κέντρικ Ναν, Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις, Κώστας Σλούκας και Μουσταφά Φαλ.
Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι ο Ερνανγκόμεθ, παρά τις ενοχλήσεις που ένιωσε, συνέχισε κανονικά στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση.

