Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι νεαροί σκοπευτές του τριφυλλιού στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στην πόλη Σουλ της Γερμανίας, δείγμα ότι το τμήμα δεν έχει μόνο παρών αλλά και μέλλον και μάλιστα αισιόδοξο.
Σε έναν αγώνα με τεράστιο ανταγωνισμό και τη συμμετοχή 138 κορυφαίων αθλητριών από όλο τον κόσμο, οι «πράσινες» σκοπεύτριες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, επιβεβαιώνοντας τη σταθερά ανοδική τους πορεία με την Εμμανουέλα Μιχελάκη, να πραγματοποιεί την παρθενική της εμφάνιση σε υψηλό αγωνιστικό επίπεδο όπου στο απαιτητικό αγώνισμα του πυροβόλου τουφεκίου 3×20 ολοκλήρωσε την προσπάθειά της με σκορ 553, το οποίο της χάρισε την 98η θέση και με σύνολο 620,5 βαθμούς την 45η θέση στον κόσμο με την Ηλιάνα Καρβουνιάρη να ακολουθεί σημειώνοντας 624.1 βαθμούς και κατακτώντας την 57η θέση.
Σημαντική εμπειρία πρόσθεσε και ο Κωνσταντίνος Σόβολος, ο οποίος στο αγώνισμα του αεροβόλου τουφεκίου 10μ.,ολοκλήρωσε την προσπάθειά του συγκεντρώνοντας 615.7 βαθμούς, επίδοση που τον κατέταξε στην 76η θέση ανάμεσα σε 103 κορυφαίους σκοπευτές από όλο τον κόσμο.

