Ο Παναθηναϊκός μπορεί να γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 64-60 από την Δωδεκάνησο στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ΟΣΕΚΑ ωστόσο διατήρησε τη διαφορά των 7 πόντων από το ματς του πρώτου γύρου και με νίκη επί του Ηρόδικου την επόμενη αγωνιστική θα τερματίσει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Πρώτος σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Μπλερ με 30 πόντους και ο Γκρέι με 12 ενώ από το τριφύλλι ξεχώρισαν οι Τσίλης και Νέλσον με 22 και 14 πόντους αντίστοιχα.
Το ματς ήταν ντέρμπι καθόλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τους γηπεδούχους να έχουν το προβάδισμα στο πρώτο μέρος με μια διαφορά 6 πόντων όμως οι πράσινοι με ένα επιμέρους σκορ 16-28 στην τρίτη περίοδο έχοντας και τη συμπαράσταση 150 οπαδών τους από τη Ρόδο και τα γύρω νησιά προσπέρασαν με 44-50 αλλά κάποια λάθη σε συνδυασμό με την ευστοχία του Μπλερ υπέγραψαν το τελικό 64-60.
Τα δεκάλεπτα: 14-12, 28-22, 44-50, 64-60
Δωδεκάνησος (Τσέρκης): Γκρέι 12, Χεναγκίρ 6, Χατζηδημητρίου Μ.10, Χατζηκαντής 6, Μπλερ 30 (2)
Παναθηναϊκός (Κοντός): Μουμτζόγλου 2 , Αρτίγκας 14, Ράσα, Τσίλης 22, Δίτσης 14, Τσαουσιδης, Μαρτσάκης 6, Ατζολιδακης και Κοντογίαννης 2.

