Εκτός ο Καλαϊτζάκης με Ερυθρό Αστέρα – Μέσα Ρογκαβόπουλος, ταξιδεύει και ο Λεσόρ

Τα προβλήματα δεν έχουν τέλος για τον Παναθηναϊκό, καθώς εκτός μάχης για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα (5/11, 21:00) τέθηκε και ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης. Ο Έλληνας γκαρντ αντιμετωπίζει εκ νέου ενοχλήσεις στον αγκώνα και δεν θα αγωνιστεί.

Ο Εργκίν Αταμάν δεν μπορεί να υπολογίζει, επίσης, στους τραυματίες Ματίας Λεσόρ, Ρίσον Χολμς και Όμερ Γιούρτσεβεν. Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν τόσο ο Νίκος Ρογκαβόπουλος όσο και ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών που τους ταλαιπώρησαν.

Ο Λεσόρ, παρότι δεν θα αγωνιστεί, θα ταξιδέψει κανονικά με την ομάδα για ψυχολογικούς λόγους, προκειμένου να βρίσκεται κοντά στους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο.

Η 12άδα του Παναθηναϊκού για το ματς αποτελείται από τους: Τι Τζέι Σορτς, Τζέντι Οσμάν, Κώστα Σλούκα, Νίκο Ρογκαβόπουλο, Τζέριαν Γκραντ, Κέντρικ Ναν, Βασίλη Τολιόπουλο, Αλέξανδρο Σαμοντούροβ, Μάριους Γκριγκόνις, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, Ντίνο Μήτογλου και Γιάννη Κουζέλογλου.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω