Οριστικά με παρουσία φιλάθλων θα διεξαχθεί το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός στη Λεωφόρο, παρά την ποινή κεκλεισμένων θυρών που επέβαλε η ΔΕΑΒ.
Καθοριστικό ρόλο έπαιξε η τροπολογία που εισήγαγε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, στις 7 Φεβρουαρίου 2025. Με αυτήν, ακυρώνεται η δυνατότητα της ΔΕΑΒ να εφαρμόζει άμεσα ποινές «κεκλεισμένων θυρών» και οι κυρώσεις ταυτίζονται πλέον με το ποδοσφαιρικό δίκαιο, δηλαδή τίθενται σε ισχύ μετά την παρέλευση πέντε ημερών.
Έτσι, η προσφυγή του Παναθηναϊκού στο Διοικητικό Εφετείο δεν έχει ουσιαστικό αντίκτυπο για το ντέρμπι, αφού η ομάδα θα αγωνιστεί με τη στήριξη του κόσμου της. Η ποινή θα εκτιθεί σε ένα από τα επόμενα παιχνίδια της Stoiximan Super League, είτε κόντρα στον Ατρόμητο είτε απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης.
