Εμπρός Αντρέα για μια Πανάθα νέα!

Ο Αντρέα Στραματσόνι βρίσκεται από τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αθήνα και σήμερα θα πραγματοποιήσει το τυπικό ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο, τον Τάκη Φύσσα και τον Λεωνίδα Βόκολο, προκειμένου να πέσουν και οι υπογραφές στο νέο του συμβόλαιο. Ένα συμβόλαιο που θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και θα του αποφέρει 750.000 ευρώ ετησίως μαζί με κάποια μπόνους (το φετινό ποσό θα είναι ελαφρώς μειωμένο).

Οι «πράσινοι» τον προτίμησαν έναντι του Βέλικο Παούνοβιτς μιας και εξαρχής ο Ιταλός έδειξε μεγάλη όρεξη και διάθεση να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, αναγνωρίζοντας το μέγεθος του συλλόγου και αγνοώντας το -8 από την κορυφή του Πρωταθλήματος, αλλά και τις δυσκολίες (οικονομικές κυρίως) στο σύλλογο. Αντίθετα, ο Σέρβος φαινόταν πως κάτι άλλο περίμενε και εμφανιζόταν σχετικά διστακτικός. Παράλληλα, μέτρησε πολύ η εμπειρία του σε κορυφαίους συλλόγους όπως η Ίντερ, αλλά και η Ουντινέζε, όπως και η γνώμη του Ορέστη Καρνέζη.

Μέχρι την Τρίτη θα είναι στην Ελλάδα και οι δύο συνεργάτες του Στραματσόνι, ένας βοηθός κι ένας γυμναστής, ενώ θα φέρει και τον προσωπικό του μεταφραστή (από ιταλικά σε αγγλικά). Πληροφορίες απ' την Ιταλία ανέφεραν πως ο άμεσος συνεργάτης του, θα είναι ο Βιτσέντσο Σάσο, με τον οποίο δούλεψε τόσο στην Ιντερ όσο και στην Ουντινέζε.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω