Ξεκάθαρος ο μάνατζερ του Ρουί Βιτόρια: «Σέβεται το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό!»

Στην Σαουδική Αραβία γίνεται από χτες λόγος για μια προσπάθεια της Αλ Σαμπάμπ να φέρει στον πάγκο της τον Ρουί Βιτόρια, ο οποίος διαδέχθηκε τον Ντιέγκο Αλόνσο στην τεχνική ηγεσία του «Τριφυλλιού» και παρουσιάζει έως τώρα εξαιρετικό έργο.

Φυσικά είναι προφανές πως ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία πρόθεση να αφήσει τον προπονητή του, ενώ και ο ίδιος ο Πορτογάλος δηλώνει σε κάθε ευκαιρία πόσο ικανοποιημένος είναι τόσο από τους ποδοσφαιριστές του, όσο και από τον γενικότερο οργανισμό των «πράσινων».

Από εκεί και πέρα, ο εκπρόσωπος του άλλοτε τεχνικού της Μπενφίκα, Ναγουάφ Αλ Μαχντί, μίλησε σε εφημερίδα της πατρίδας του και ξεκαθάρισε πως «ο Πορτογάλος τεχνικός σέβεται το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό», αρνούμενος να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για φημολογούμενες διαπραγματεύσεις.

«Το μυαλό του είναι μόνο στο ματς με την Ντιναμό Μινσκ που θα γίνει σήμερα το βράδυ» ανέφερε στην συνέχεια, κόντρα στις φήμες που προέρχονται από την Αραβία.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω