Στο Κάουνας ο Γκριγκόνις δίπλα στην ομάδα

Ο Μάριους Γκριγκόνις δεν θα αγωνιστεί στον επερχόμενο αγώνα του Παναθηναϊκού AKTOR με τη Ζαλγκίρις, αλλά βρίσκεται ήδη στο Κάουνας και θα στηρίξει την ομάδα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR έφτασε στο Κάουνας το μεσημέρι της Πέμπτης (21/11), όπου αύριο (22/11, 20:00) θα αντιμετωπίσει τη Ζαλγκίρις για την 11η αγωνιστική της EuroLeague.

Αγωνιστικά, η ομάδα του Παναθηναϊκού AKTOR θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Τσεντί Οσμάν, ο οποίος συμμετέχει στην τουρκική εθνική ομάδα, του Δημήτρη Μωραΐτη, που βρίσκεται με την Εθνική Ελλάδας στο Λονδίνο, του Κώστα Αντετοκούνμπο, που έχει πρόβλημα στο γόνατο, και του Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση.

Ο Λιθουανός γκαρντ, όμως, βρίσκεται στο Κάουνας και θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα, έχοντας την ευκαιρία να δει συγγενείς και φίλους ενώ υποστηρίζει την προσπάθεια των συμπαικτών του κόντρα στη Ζαλγκίρις.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
APapanikolaou's picture

APapanikolaou

Διαφημιστείτε εδω