Εκτός διαπραγματεύσεων για Βαγιαννίδη ο Παπαδημητρίου!

Η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Γιώργου Βαγιαννίδη με τον Παναθηναϊκό έλαβε θετική τροπή, με την ομάδα να προσφέρει στον διεθνή δεξιό μπακ ένα εντυπωσιακό οικονομικό πακέτο για να παραμείνει στο ρόστερ.

Οι δύο πλευρές έχουν καταλήξει σε συμφωνία για όλα τα βασικά σημεία του νέου συμβολαίου, το οποίο θα έχει διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2028, και πλέον οι δικηγόροι ρυθμίζουν τις τελικές λεπτομέρειες. Αν δεν υπάρξει κάποια απρόσμενη εξέλιξη, ο Βαγιαννίδης αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο την επόμενη ή μεθεπόμενη εβδομάδα.

Σε αυτή τη φάση των διαπραγματεύσεων δεν συμμετείχε ο Γιάννης Παπαδημητρίου, καθώς μετά από σχετική οδηγία του Αλαφούζου, στενός συνεργάτης του ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού ανέλαβε να χειριστεί το θέμα.

Οι Πράσινοι απέδειξαν την επιθυμία τους να διατηρήσουν τον Βαγιαννίδη, προσφέροντάς του ένα εξαιρετικά υψηλό συμβόλαιο με δεκαπλάσια αύξηση στις ετήσιες αποδοχές του. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο συμβόλαιο θα ξεκινήσει από τον Γενάρη και θα αποφέρει στον έλληνα μπακ περι τα 800.000 ευρώ ετησίως συν μπόνους, καθιστώντας τον Βαγιαννήδη ως έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους ανάμεσα στους Έλληνες αμυντικούς.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω