Λεσόρ: «Αυτό είπα στο ημίχρονο - Είχε φασαρία αλλά στο τέλος ησύχασε το γήπεδο»

Ο Ματίας Λεσόρ μετά το τεράστιο «διπλό» του Παναθηναϊκού AKTOR απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, μίλησε για τα όσα έγιναν στο ημίχρονο, ενώ υπογράμμισε πως στα τελευταία λεπτά... ησύχασε το γήπεδο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους «Play Makers»:

«Είπα και στο ημίχρονο ότι έπρεπε να ματσάρουμε την ένταση. Προσωπικά δε βρέθηκα και στην καλύτερη βραδιά μου, αλλά με κάλυψαν οι συμπαίκτες μου.

Ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς και μέσα σε μια πολύ δύσκολη ατμόσφαιρα για να παίξεις. Δε θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο. Κάναμε τη δουλειά μας και πάμε τώρα σπίτι μας. Είχε πολύ φασαρία έως το τέλος αν και σε εκείνο το σημείο ήταν πιο ήσυχα τα πράγματα αλλά όπως είπα κάναμε τη δουλειά μας παίρνοντας μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω