Αύριο (11/9) λήγει η θερινή μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα, πράγμα που σημαίνει ότι οι ομάδες δεν θα μπορούν να αποκτήσουν μη ελεύθερους παίκτες, αλλά θα μπορούν ακόμα να παραχωρούν παίκτες σε χώρες όπου η μεταγραφική περίοδος παραμένει ανοιχτή.
Στο «Τριφύλλι» επιθυμούν να βρουν λύση για τους Βέρμπιτς, Βιλένα, Κλεϊνχέισλερ και Τρουιγιέ, που δεν υπολογίζονται από τον Αλόνσο, με τους δύο πρώτους να έχουν υψηλά συμβόλαια σε σχέση με την προσφορά τους. Υπήρξε ενδιαφέρον από τον ΑΠΟΕΛ για τον Βέρμπιτς, αλλά δεν προχώρησε σε μεταγραφή, ενώ οι επιλογές για τους παίκτες είναι πλέον περιορισμένες. Οι πιο ρεαλιστικές αγορές που θα μπορούσαν να δώσουν λύσεις είναι της Ρωσίας, της Τουρκίας και ίσως του Μεξικού.
Στις 14 Σεπτεμβρίου κλείνει το μεταγραφικό παράθυρο σε αυτές τις χώρες, ενώ υπάρχουν άλλες όπου επιτρέπονται μετακινήσεις μέχρι τις 30 Νοεμβρίου, αν και πρόκειται για Πρωταθλήματα στην Αφρική και την Ασία, που δεν αποτελούν επιλογές για αυτούς τους παίκτες. Συνεπώς, αν πρόκειται να γίνει κάποια κίνηση, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων τεσσάρων ημερών, διαφορετικά οι παίκτες θα παραμείνουν στον Παναθηναϊκό μέχρι τον Ιανουάριο.
Αναλυτικά οι αγορές που έχουν μείνει ανοιχτές και η ημέρα όπου κλείνουν:
12 Σεπτεμβρίου: Αρμενία, Γκάνα, Λάος, Ρωσία
13 Σεπτεμβρίου: Τουρκία, Σερβία
14 Σεπτεμβρίου: Μεξικό
15 Σεπτεμβρίου: Μπελίζ, Μάλι
16 Σεπτεμβρίου: Αζερμπαϊτζάν
18 Σεπτεμβρίου: Ισραήλ
19 Σεπτεμβρίου: Ανγκόλα, Μαρόκο, Ουγκάντα
20 Σεπτεμβρίου: Ακτή Ελεφαντοστού, Κουβέιτ, Νικαράγουα, Νίγηρας, Νότια Αφρική, Τυνησία
21 Σεπτεμβρίου: Μπουρκίνα Φάσο, Τζιμπουτί
22 Σεπτεμβρίου: Γουατεμάλα, Μαλαισία,
27 Σεπτεμβρίου: Εσουατίνι
29 Σεπτεμβρίου: Μαλδίβες
30 Σεπτεμβρίου: Αίγυπτος, Κομόρος, Ομάν, Χονγκ Κονγκ, Ταϊτή
1 Οκτωβρίου: Λιβερία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα
11 Οκτωβρίου: Μπενίν
15 Οκτωβρίου: Βιετνάμ
20 Οκτωβρίου: Τόγκο
21 Οκτωβρίου: Σενεγάλη
23 Νοεμβρίου: Υεμένη
30 Νοεμβρίου: Παναμάς

