Ο Παναθηναϊκός κράτησε στο μηδέν επιθετικά τη Λανς μετά από 6,5 μήνες!

Οι Πράσινοι πανηγύρισαν μια σημαντική πρόκριση απέναντι στη Λανς, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τη φάση των ομίλων του Conference League.

Η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο ολοκλήρωσε τη μεγάλη ανατροπή και πέτυχε μια σπουδαία νίκη με 2-0 επί της γαλλικής ομάδας, διακόπτοντας παράλληλα το εντυπωσιακό σερί της στο σκοράρισμα.

Η τελευταία φορά που η Λανς είχε μείνει χωρίς γκολ ήταν στις 15 Φεβρουαρίου, στο πρώτο ματς με τη Φράιμπουργκ εντός έδρας (0-0) για το Europa League της προηγούμενης σεζόν.

Από τότε, είχε δώσει 17 επίσημα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, με ρεκόρ 8-4-5, σκοράροντας σε όλα. Το ίδιο έκανε και στα καλοκαιρινά φιλικά της παιχνίδια.

Όλα αυτά, μέχρι που ήρθε στο ΟΑΚΑ και συνάντησε τον απροσπέλαστο Ντραγκόφσκι, ο οποίος απέκρουσε, μεταξύ άλλων, και πέναλτι, καθώς και το παθιασμένο σύνολο του Αλόνσο, που με μεγάλη προσπάθεια κράτησαν την εστία του Παναθηναϊκού ανέπαφη. Με τα γκολ των Πελίστρι και Τετέ, οδήγησαν τον Παναθηναϊκό σε έναν θριαμβευτικό θρίαμβο.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω