Ο Μουρίνιο φεύγει, Ο Αναστασίου ακλόνητος!

Μπορεί η αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού να μην είναι η καλύτερη, να έχει ήδη αποκλειστεί από την Ευρώπη από την Καμπάλα, όμως, ο Γιάννης Αναστασίου δεν φοβάται μήπως και χάσει τη θέση του στην τεχνική ηγεσία των πρασίνων.

Ο Ελληνας τεχνικός παραμένει ακλόνητος στον πάγκο του τριφυλλιού και όπως αναφέρει η Live Sport προς το παρόν δεν τίθεται κανένα θέμα συζήτησης από πλευράς Αλαφούζου για τον «Ολλανδό».

Τα αποτελέσματα με Λεβαδειακό για το Κύπελλο, αλλά κυρίως με ΑΕΚ και Ατρόμητο στο πρωτάθλημα θα δείξουν το μέλλον του Αναστασίου στον Παναθηναϊκό.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω