Πρωινός Τύπος (4/4): «Ο Παναθηναϊκός πληρώνει την απουσία φορ-γκολτζή»

Διαβάστε παρακάτω αποσπάσματα από την αρθρογραφία αθλητικών εφημερίδων και του διαδικτύου...

ΝΙΚΟΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ – LIVE SPORT

Δεν χρειαζόταν το προχθεσινό, εντελώς απρόσμενο 0-0 με τον Βόλο, για να καταλάβει κανείς ότι ο παναθηναϊκός δεν διαθέτει γκολτζή σέντερ φορ. Το πρόβλημα φωνάζει από την αρχή της σεζόν και ειδικότερα από τη ρεβάνς με τη Σπάρτα Πράγας και τα άχαστα εκείνου του αποκλεισμού. Σχεδόν σε κάθε παιχνίδι αποτυπώνεται η τεράστια δυσκολία με την οποία όλοι οι παίκτες του βρίσκουν δίχτυα. Ενώ μέχρι να μπουν στην περιοχή τα κάνουν όλα σωστά, εκεί, για κάποιον περίεργο λόγο, βραχυκυκλώνουν και προχωρούν σχεδόν πάντα στη λάθος κίνηση που κοστίζει. Τα όποια γκολ έρχονται με το σταγονόμετρο και με το ζόρι. 

Ειδικά ο Σπόραρ με τον Ιωαννίδη έχει φανεί επανειλημμένα ότι μπορούν να κάνουν ένα σωρό άλλες δουλειές, αλλά εκείνο για το οποίο τους έφεραν στην ομάδα δεν το κατέχουν τόσο καλά. Μάλιστα, όταν τυχαίνει, όπως την Κυριακή, η ομάδα να χάνει ένα από τα (αρκετά) πέναλτι που έχει πάρει φέτος, τότε υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να χαθούν βαθμοί που κανείς δεν υπολόγιζε. Το πρόβλημα φυσικά δεν πρόκειται να λυθεί. Ο Γιοβάνοβιτς και οι ποδοσφαιριστές του είναι υποχρεωμένοι να πάνε με αυτό το κουσούρι ως το τέλος και... ό,τι ήθελε προκύψει... Όσον αφορά το χαμένο πέναλτι στο 98', μας γλίτωσε από εκείνα τα χαζοχαρούμενα μεταφυσικά περί... “μαχητικής ψυχής” που θα τα ακούγαμε πάλι, καθώς μερικοί τα πιστεύουν κιόλας.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΙΡΩΤΣΟΣ - ΤΑ ΝΕΑ

Η ισοπαλία με τον Βόλο έφερε παγωμάρα σ όλο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού και μάλλον μία αμηχανία που δεν είχαν συνηθίσει οι Πράσινοι. Η δε νίκη της ΑΕΚ στην Τούμπα φέρνει τους Πράσινους και πάλι ισόβαθμους στην κορυφή με την Ένωση. Κι εδώ υπάρχουν οι δύο -κυρίαρχες αυτή τη στιγμή στον κόσμο του Παναθηναϊκού- απόψεις. 

Η πρώτη που λέει ότι αν τον Αύγουστο του έλεγαν του Παναθηναϊκού ότι θα είναι πρώτος στην 28η αγωνιστική θα το… αγόραζε και με το παραπάνω. Και η δεύτερη πως αν στο φινάλε του πρώτου γύρου (συν 8 από την ΑΕΚ) του έλεγαν πως θα είναι ισόβαθμες μαζί της σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος, θα το θεωρούσε αποτυχία. Στην πραγματικότητα τίποτα από τα δύο δεν ισχύει. 

Το ειδικό βάρος του Παναθηναϊκού μαζί με την περσινή του πορεία και την κατάκτηση του Κυπέλλου όρισαν τον φετινό στόχο από νωρίς: η πρώτη δυάδα. Άρα ο πρωταθλητισμός. Και ήταν ο Γιοβάνοβιτς εκείνος που το είχε δηλώσει πρώτος απ’ όλους. Όσο για το συν οχτώ του πρώτου γύρου; Η εικόνα των δύο ομάδων δεν συμφωνούσε με τον βαθμολογικό πίνακα.

 

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω