Προλαβαίνει οριακά Ολυμπιακό ο Γκατσίνοβιτς!

Επιβεβαιώθηκαν τελικά τα… ευχάριστα μαντάτα, αναφορικά με τον τραυματισμό του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς.

Ο Σέρβος μέσος, που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο χθεσινό ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη, έκανε μαγνητική σήμερα η οποία έδειξε ότι ο μυϊκός τραυματισμός του είναι πρώτου βαθμού. Δηλαδή ελαφρύς!

Συνεπώς, ο Γκατσίνοβιτς θα χάσει δεδομένα το ματς της Κυριακής ανάμεσα στο «τριφύλλι» και την ΑΕΚ ενώ από Δευτέρα η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Πάντως, όπως όλα δείχνουν, «ταβάνι» για την επιστροφή του 27χρονου άσου στην δράση δείχνει το δεκαήμερο. Πράγμα που σημαίνει πως… οριακά θα προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω