Με πλήρη σύνθεση στην Ισπανία ο Παναθηναϊκός!

Με όλα τα του τα όπλα κατεβαίνει ο Παναθηναϊκός στον επαναληπτικό με την Τενερίφη, που στόχο έχει την ανατροπή των δεδομένων στην αναμέτρηση της Τετάρτης στην Ισπανία.

Μετά την επιστροφή των Στεπανένκο- Κρος, στην προπόνηση της Κυριακής μπήκε η Μάρετ Γκρόθες. Το τριφύλλι λοιπόν θα έχει στη διάθεση του και τις τρεις ξένες στην αναμέτρηση της Τετάρτης.

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός είχε ηττηθεί στην έδρα του από την Τενερίφη με 3-2 σετ. Για να προκριθεί σε κανονική διάρκεια αγώνα στα ημιτελικά του Challenge Cup θέλει νίκη 3-1 ή 3-0 σετ, ενώ αν κερδίσει με 3-2, τότε όλα θα κριθούν στο χρυσό σετ.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω