Εγκρίθηκε το σχέδιο του διαγωνισμού για το γήπεδο! (pics)

Στην τελική ευθεία για την δημοπράτηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου στον Βοτανικό μπαίνουμε μετά την έγκριση του σχεδίου που αφορά τον διαγωνισμό που αφορά τον ανάδοχο της κατασκευή του.

Χρόνος δεν υπάρχει άλλος μετά τις καθυστερήσεις και έτσι ο Δήμος Αθηναίων προχωράει με γοργά βήματα στην δημοπράτηση του έργου. Μάλιστα λίγο πριν τα Χριστούγεννα, ο Δήμος ενέκρινε το σχέδιο για τον διεθνή διαγωνισμό, από τον οποίο θα αναδειχθεί ο ανάδοχος για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού.

Το συνολικό κόστος για τις προπαρασκευές, έτσι ώστε να μπορέσει να δημοπρατηθεί το ποδοσφαιρικό γήπεδο θα είναι πάνω από 600.000 ευρώ και σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει ήδη εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου της Αθήνας.

Ταυτόχρονα, ο Δήμος έχει ήδη τη θετική απάντηση του Υπουργείου Οικονομικών για το κονδύλι των 115 εκατομμυρίων ευρώ από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, για τη χρηματοδότηση της κατασκευής του ποδοσφαιρικού γηπέδου.

Δείτε τα έγγραφα της απόφασης του Δήμου για την έγκριση του σχεδίου του διεθνή διαγωνισμού:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω