Παναθηναϊκός-Άρης: Με απουσίες στο σημαντικό παιχνίδι της Λεωφόρου

Με σημαντικές απουσίες θα παραταχθούν Παναθηναϊκός και Άρης στη Λεωφόρο, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας (21:30, Cosmote Sport 1).

Οι «πράσινοι» θα παίξουν χωρίς τέσσερις βασικούς τους, ενώ οι Θεσσαλονικείς μετρούν έξι απουσίες λόγω κορωνοϊού.

Το «τριφύλλι» με τις νίκες στην έδρα του προσπαθεί να σταθεροποιηθεί στην εξάδα, ενώ οι «κίτρινοι» συνεχίζουν την προσπάθεια να μπουν σε αυτή.

Μεταξύ τους

Είναι ο 120ος αγώνας στην ιστορία τους για την Α’ Εθνική/Super League. Ο Άρης νίκησε τον περασμένο Σεπτέμβρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αφού στα πέντε προηγούμενα ο γηπεδούχος δεν νικούσε.

Ο Άρης είναι αήττητος στα τρία τελευταία μεταξύ τους, κάτι που είχε να συμβεί εδώ και 14 χρόνια. Ακόμη ο Άρης δεν έχει να κάνει διαδοχικές νίκες επί του Παναθηναϊκού από το 2006-07 όταν επικράτησε και στα δύο παιχνίδια της σεζόν με 1-0.

Ο Άρης νίκησε δύο φορές τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα την περασμένη σεζόν, ενώ είχε όλες κι όλες τέσσερις νίκες στα προηγούμενα 57 που τον επισκέφθηκε.

Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που τον νίκησε σε διαδοχικές επισκέψεις. Οι δύο νίκες του Άρη στη Λεωφόρο ήταν οι πρώτες μετά από 39 χρόνια. Είχε να νικήσει εκεί από τις 13 Φεβρουαρίου 1982.

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σάντσες, Βέλεθ, Σένκεφελτν, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Λούντκβιστ, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Παλάσιος, Μακέντα.
Άρης (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Μπράμπετς, Δεληζήσης, Σάσα, Εντιαγέ, Τζέγκο, Ιτούρμπε, Μπερτόλιο, Λόπεθ.

Διαιτητές
Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Φωτιάς, με βοηθούς τους κ.κ. Σινιοράκη, Μωυσιάδη και τέταρτο τον κ. Κουτσιαύτη. Στο VAR θα είναι ο Ούγγορς Μπόγκναρ και ο κ. Σαμοΐλης.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω