Ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης εδώ και λίγες μέρες έχει επιστρέψει και κάνει προπονήσεις με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. 

Τη σεζόν αυτή βρέθηκε στον Πανιώνιο, ως δανεικός από το τριφύλλι και πέτυχε 6 γκολ σε 21 εμφανίσεις. Η ιστοσελίδα Transfermarkt.com δημοσίευσε μία λίστα με τους καλύτερους νεαρούς σκόρερ στην Ευρώπη για τη σεζόν 2019-20.

Στη 10η θέση λοιπόν βρίσκεται ο νεαρός Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού βρίσκεται μαζί με παίκτες όπως οι Χάαλαντ, Νακαμούρα Ροντρίγκο και Ανσού Φατί.

Φυσικά η διάκριση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον νεαρό πράσινο, ο οποίος επέστρεψε στο τριφύλλι για να διακριθεί.

Δείτε τη λίστα:

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω