Ο προπονητής του Παναθηναϊκού στο ημίχρονο της χθεσινής(15/1) αναμέτρησης κλήθηκε να επαναφέρει το μυάλο των παικτών του στο αγωνιστικό κομμάτι και τα κατάφερε.
Βλέποντας πως όλα κυλούσαν εις βάρος του Παναθηναϊκού με το σκορ στο 0-1 με γκολ του πρώην ''πράσινου'', Νώντα Παντελάκη, οι παίκτες δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ακυρώθηκε το γκολ το Εμάνουελ Ινσούα ως οφσάιντ τη στιγμή που δε χρειαζόταν καν VAR. Στην ανάπαυλα του ημιχρόνου, ο Γιώργος Δώνης ζήτησε απ΄τους συνεργάτες του να μαζέψουν τους παίκτες και να τους πάνε άμεσα στα αποδυτήρια. «Πάρτε τους και πάμε γρήγορα μέσα. Γρήγορα!», ήταν η φωνή που ακούστηκε.
Στα αποδυτήρια ο προπονητής του τριφυλλιού πήρε τη κατάσταση στα χέρια του και με μια συγκλονιστική ομιλία καθάρισε το μυαλό των ποδοσφαιριστών του.
«Ηρεμήστε και μην μιλάτε για δύο λεπτά. Πάρτε ανάσες, καθαρίστε το μυαλό σας...», είπε στους ποδοσφαιριστές και συνέχισε με μια συγκλονιστική ομιλία: «Έχουμε μπροστά μας δύο επιλογές. Είτε θα συνεχίσουμε να είμαστε έξαλλοι, θα ασχολούμαστε με τους διαιτητές και στο τέλος θα το χάσουμε εντελώς, είτε θα ηρεμήσουμε. Αν κάνουμε όπως έκαναν ο Εμάνουελ (σ.σ. Ινσούα) και ο Δημήτρης (σ.σ. Κουρμπέλης) με τις αποφάσεις των διαιτητών, δεν έχουμε καμία τύχη. Δεν έχουμε λόγο να βγούμε ξανά, σας μιλάω ειλικρινά, έχουμε ήδη αποκλειστεί... Αυτό θέλετε; Νομίζω πως όχι. Αν ηρεμήσουμε, καθαρίσουμε το μυαλό μας και κάνουμε αυτά που μπορούμε, θα το γυρίσουμε. Θα προκριθούμε!».
Και πρόσθεσε: «Ηρεμήστε όλοι. Σκεφτείτε ώριμα, σκεφτείτε τι θέλουμε και τι πρέπει να κάνουμε στο τακτικό κομμάτι και μην ασχοληθείτε ούτε δευτερόλεπτο ξανά με τους διαιτητές. Χάσαμε το μυαλό μας από το 34’ και μετά, αλλά πρέπει να το τελειώσουμε εδώ αυτό. Πάμε να παίξουμε μπάλα, να βάλουμε τα γκολ που χρειάζεται και να το ανατρέψουμε».

