Μέσα ο Αντετοκούνμπο, ατομικό ο Λάνγκφορντ, εκτός ο Λοτζέσκι

Έναν πολύ σημαντικό αγώνα για τη συνέχεια του στην Euroleague δίνει την Παρασκευή ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ο οποίος δοκιμάζεται στο Κάουνας κόντρα στην Ζαλγκίρις. Ο τεχνικός του συλλόγου Ρικ Πιτίνο είδε τον Θανάση Αντετοκούνμπο να ξεπερνάει τη θλάση που αποκόμισε στο ματς με τον Χολαργό και να μπαίνει κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας.

Από εκεί και πέρα ο Κιθ Λάνγκφορντ έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Ματ Λοτζέσκι έμεινε προληπτικά εκτός λόγω ενοχλήσεων στη μέση.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω