Πλώρη για τα 200 κλεψίματα στην καριέρα του στην Euroleague έχει βάλει ο Νικ Καλάθης που με τα δύο κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ «έπιασε» στα 198 τον Γιάκα Λάκοβιτς.

Ο ηγέτης του Παναθηναϊκού Superfoods είναι στο Τop20 της λίστας με τα 198 κλεψίματα και συγκεκριμένα στην 17η θέση μαζί με τον Σλοβένο γκαρντ ο οποίος πάντως χρειάστηκε 218 παιχνίδια για την επίδοση αυτή. Αντιθέτως, ο Καλάθης την πέτυχε σε 144 ματς στην Euroleague με τα δύο που είχε απέναντι στην Μακάμπι.

Πλέον, ο διεθνής γκαρντ βάζει πλώρη για να ξεπεράσει τα 200 κλεψίματα στην διοργάνωση, «κυνηγώντας» τον άλλοτε άσο της Σιένα Σόουν Στόουνρουκ αρχικά (201 σε 113 αγώνες).

Στις δύο πρώτες θέσεις της λίστας υπάρχει «ελληνικό» χρώμα μιας και στην κορυφή βρίσκεται ο Δημήτρης Διαμαντίδης (434 σε 278 παρουσίες) και τον ακολουθεί ο Θοδωρής Παπαλουκάς (335 σε 252 συμμετοχές).

    Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

    peko

    Διαφημιστείτε εδω