Ο Ίαν Βουγιούκας στάθηκε στα σημεία που έκριναν το ντέρμπι «αιωνίων» της Euroleague και τόνισε πως πλέον ο Παναθηναϊκός Superfoods θα πρέπει να πάρει εκτός έδρας νίκες για να μην μπει σε... περιπέτειες.

Ο αρχηγός του Τριφυλλιού είπε μετά το τέλος του αγώνα: «Στο κρίσιμο σημείο ο Ολυμπιακός έκανε καλύτερη δουλειά και πήρε τα φάουλ. Αυτό είναι ένα προσόν. Πρέπει να παίρνουμε και εμείς τα φάουλ και να κερδίζουμε βολές στα κρίσιμα. Και ο Ολυμπιακός έκανε σκάουτινγκ και πολλές φορές προσπάθησε να χτυπήσει μέσα στη ρακέτα. 

Κέρδιζαν φάουλ έτσι και πήραν πλεονέκτημα. Διάβασαν καλά το παιχνίδι. Έχουμε δύσκολες έδρες να πάμε. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα και πρέπει να αλλάξει άμεσα η εικόνα στα εκτός. Κινδυνεύουμε με κάποια αποτελέσματα να μείνουνε και εκτός οπότε πρέπει να δουλέψουμε για να πάρουμε τα ματς που πρέπει».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω