O Παναθηναϊκός Superfoods θέλει να διατηήσει το απόλυτο στην έδρα του με την Αναντολού Εφές, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκα με τον Τσάβι Πασκουάλ να σημεώνει πως η τούρκικη ομάδα έρχεται στην καλύτερη της στιγμή.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Τσάβι Πασκουάλ:

«Ο Ντέρικ Μπράουν θα παίξει εναντίον μας. Είναι από τους πιο σημαντικούς παίκτες στην Ευρώπη. Έχει αλλάξει την ομάδα. Θα παίξει και ο Ζόραν Ντράγκιτς που βοηθάει πολύ την ομάδα του και έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Αύριο θα παίξουμε με την Εφές που είναι μάλλον στην καλύτερή της φάση από την αρχή της σεζόν».

Για τον Τόνι Ντάγκλας: «Γνωρίζω τον παίκτη, αλλά θα είμαστε έτοιμοι για να τον αντιμετωπίσουμε, ενώ δεν ξέρουμε πόσες προπονήσεις έχει κάνει».

Για τις διαφορές της Εφές με τον νέο προπονητή: «Ο Αταμάν χρησιμοποιεί τα συστήματά του και τα γνωρίζουμε, έδωσε αυτοπεποίθηση στους παίκτες του κι αυτό φαίνεται. Και ο κόουτς Περάσοβιτς όμως ήταν καλός και στην τακτική».

Για τον Καλάθη: «Έπαιξε στη Ρόδο με μόνο μία προπόνηση. Βοήθησε όμως και ήταν έτοιμος. Τώρα προπονήθηκε για τρεις μέρες και θα είναι σίγουρα καλύτερος, αλλά θα χρειαστεί χρόνο όπως ο καθένας μετά από τραυματισμό, αλλά θα είναι έτοιμος να βοηθήσει».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω