Ο Κένι Γκάμπριελ έκανε αναφορά στην εικόνα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός Superfoods κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, ενώ μίλησε και για τον Νικ Καλάθης, σημειώνοντας πως είναι σκληρός τύπος και θα επιστρέψει γρήγορα στη δράση.

Ο Αμερικανός φόργουορντ επεσήμανε ότι: «Όταν χάνεις ένα παίκτη δεν είναι εύκολο. Όταν κάποιος μένει πίσω πρέπει να βοηθάει. Αυτό κάναμε κι εμείς όσο βρεθήκαμε στο παρκέ. Γνωρίζουμε ότι ο Νικ είναι σκληρός τύπος και θα επιστρέψει όσο πιο γρήγορα μπορεί».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω