Δεν υπάρχει κάποιο ενδεχόμενο για αλλαγή ξένου στον Παναθηναϊκού Superfoods, τουλάχιστον προς το παρόν. 

Παρά τη κακή παρουσία του Μάρκους Ντένμον στην Ευρωλίγκα, καθώς δεν έχει βοηθήσει καθόλου το Τριφύλλι στους αγώνες της Ευρωλίγκα, οι «πράσινοι» δεν προκύπτει από κάπου πως θα προχωρήσουν στην αντικατάσταση του Αμερικανού γκαρντ. 

Αυτό δε συμαίνει πως δεν υπάρχει έντονος προβληματισμός για τις εμφανίσεις του, από το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος παίκτης δεν έχει προσφέρει τα προσδοκώμενα στην περιφέρεια και ταυτόχρονα δεν πρέπει να ξεχνάμε και το κενό που υπάρχει «κενό» στη θέση «5».

Παρόλα αυτά δεν έχει υπάρξει καμία απόφαση, αν και πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως ο Τσάβι Πασκουάλ έχει τα μάτια του στην αγορά για οποιαδήποτε ενδιαφέρουσα περίπτωση.

Πάντως οι διαθέσιμες λύσεις δεν είναι πολλές και όσες είναι αξιόλογες είναι ακριβές ή απαιτούν εξαγορά συμβολαίου ανεβάζοντας έτσι το κόστος.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω