Ο Τζέιμς Γκιστ ήταν καθοριστικός στη νίκη του Παναθηναϊκού Superfoods επί της Ουνικάχα Μάλαγα στο ΟΑΚΑ και σημείωσε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του έδειξαν χαρακτήρα. 

Ο Αμερικανός φόργουορντ ήταν ο MVP του αγώνα και δήλωσε μετά τη λήξη του: «Στο τέλος της ημέρας, μετρά η νίκη έστω και με ένα πόντο. Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο το παιχνίδι, παρά το γεγονός πως δεν βρίσκονται στις πρώτες θέσεις. Δείξαμε χαρακτήρα, μείναμε μαζί και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Όταν βρήκαμε τα πατήματά μας, τα καταφέραμε».

Αργότερα, ο Γκιστ μίλησε στην κάμερα της NOVA και αρχικά ρωτήθηκε για το αν έχει ένα έξτρα κίνητρο όταν αντιμετωπίζει την Μάλαγα, λόγω της ανταλλαγής που είχε γίνει τη σεζόν 2012/2013 με τον Άντι Πάνκο: «Όταν είχε γίνει η ανταλλαγή το είχα πάρει λίγο προσωπικά. Πλέον, όμως, είναι απλά business. Δεν υπάρχει κάτι» απάντησε χαρακτηριστικά. 

Για τη γέννηση του γιου του πριν από λίγες ημέρες, τόνισε: «Σίγουρα αυτό ήταν ένα κίνητρο. Ένιωθα καλά, έπαιξα καλά». 

     

    Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

    peko

    Διαφημιστείτε εδω