Ο Μάρκους Ντένμον, ο οποίος μίλησε στο περιθώριο της αναχώρησης του Παναθηναϊκού Superfoods για τη Βιτόρια, οι συνθήκες του παιχνιδιού στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα» κόντρα στη Μπασκόνια, αποτελούν μια έξτρα πρόκληση για την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ.

«Ασφαλώς και έχουμε δουλέψει και έχουμε προετοιμαστεί, έτσι ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε την πρώτη μας νίκη μακριά από το ΟΑΚΑ», είπε αρχικά ο Αμερικανός γκαρντ και πρόσθεσε:

«Σίγουρα το γεγονός ότι η Μπασκόνια δεν έχει νίκη στην έδρα της, είναι έξτρα κινητρο για αυτούς. Πολλές ομάδες στην Ευρωλίγκα παίρνουν ώθηση από τις νίκες στην έδρα τους, είναι όμως μια πρόκληση και για εμάς να πάμε εκεί και να πάρουμε την πρώτη νίκη εκτός έδρας για φέτος».

Όσο για το αν η ομάδα πήρε αυτοπεποίθηση με τον τρόπο που νίκησε τη Φενέρ, απάντησε: «Πάντα έχουμε αυτοπεποίθηση, όταν κάποια πράγματα γίνουν μαζί στη σωστή στιγμή για εμάς, τότε έχουμε και καλά αποτελέσματα. Σίγουρα εμείς αυτό που κάνουμε είναι να δουλεύουμε σκληρά για να βελτιωθούμε».

Τέλος, για τη δική του προσαρμογή, σχολίασε: «Ψάχνω ακόμα τον ρόλο μου, υπάρχουν πολλά νέα παιδιά στην ομάδα, ο κόουτς προσπαθεί να με εντάξει στο σύνολο. Γενικά είμαι χαρούμενος με την ομάδα και πιστεύω πως όσο περνάει ο χρόνος θα αρχίσω κι εγώ να βοηθάω περισσότερο».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.

peko

Διαφημιστείτε εδω