Η παράβαση ωραρίου που σημειώθηκε στη Μόσχα κατά τη διαμονή της αποστολής στη ρωσική πρωτεύουσα για το "Gomelsky Cup" στοίχισε στον Νικ Καλάθη την αρχηγία. Το Sport24.gr είχε αποκαλύψει την απόφαση της διοίκησης του Παναθηναϊκού Superfoods για την καθαίρεση του ομογενούς πλεϊμέικερ, με τις πράξεις να επιβεβαιώνουν τη συγκεκριμένη πληροφορία.

Στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Κολοσσό H Hotels, αυτός που δηλώθηκε ως αρχηγός των "πρασίνων" δεν ήταν ο Νικ Καλάθης, αλλά ο Ίαν Βουγιούκας! Ο 32χρονος σέντερ, που επέστρεψε το καλοκαίρι στο ΟΑΚΑ μετά από μία πενταετία στο εξωτερικό, πήρε το χρίσμα από τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού Superfoods για να αποτελέσει τον νέο αρχηγό της ομάδας.

Έτσι, η διοίκηση του "τριφυλλιού" έδειξε με πράξεις πως δεν πρόκειται να παρουσιαστεί το ίδιο ανεκτική με πέρσι σε θέματα πειθαρχίας!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω