Το... κυνήγι του Μήτογλου συνεχίζεται, με τους «πράσινους» να έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους για την απόκτηση του ταλαντούχου παίκτη. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το απόγευμα του Σαββάτου έγραψε στο Instagram ότι ο Παναθηναϊκός Superfoods μπορεί να πάρει παίκτη στο «4» και οι πληροφορίες του sdna.gr αναφέρουν πως οι προσπάθειες των νταμπλούχων Ελλάδας έχουν να κάνουν με τον παίκτη του Wake Forest.

Ο 21χρονος άσος, που φέτος κλήθηκε στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για πρώτη φορά στην καριέρα του, έχει δηλώσει πως το πιθανό σενάριο είναι να επιστρέψει στις ΗΠΑ για να τελειώσει την τετραετία του στο Wake Forest. Με άλλα λόγια, ο Μήτογλου είχε τονίσει πως είναι πιθανό να γυρίσει στην Αμερική, ώστε να ολοκληρώσει το ακαδημαϊκό, αλλά και το μπασκετικό πρόγραμμα που «τρέχει» στο φημισμένο κολέγιο.

Παρ' όλα αυτά, το «τριφύλλι» πιστεύει πολύ τον ανερχόμενο παίκτη, που την περσινή σεζόν στο NCAA είχε 8,9 πόντους και 6,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Μάλιστα, οι «πράσινοι» έχουν μεταφέρει τόσο το «ζεστό» τους ενδιαφέρον, όσο και το γεγονός ότι πιστεύουν τον Μήτογλου στην πλευρά του και οι επαφές έχουν ενταθεί.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω