Βρε κουτά τσιγγλάτε ποτέ έναν "τρελαμένο" όπως είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος; Ειδικά φέτος που το ένα μπαμ διαδέχεται το άλλο;

Εντάξει καταλαβαίνουμε ότι θέλατε να αποκρύψετε την ανυπαρξία μεταγραφών στον Ολυμπιακό αλλά τόσο ξεφτύλες να ανακαλύψετε θέμα με τον Καλάθη; Μέχρι και για χρωστούμενα μάθατε και για διορίες και όρους που μένει ελεύθερος; Τόσο πολύ τρέμετε πλεον αυτό που θα ακολουθήσει τη χρονιά που έρχετε;

Έχετε βάλει τα μεγάλα μέσα με στόχο να πλήξετε επικοινωνιακά τον Παναθηναϊκό; Ρε είστε με τα καλά σας; Πήρατε την πληρωμένη απάντηση δια στόματος Δημήτρη Γιαννακόπουλου που ήταν αυτή που σας άξιζε για το ξεφτυλίκι που κάνετε από χθες. Περιμένετε όμως γιατί τα καλύτερα έρχονται.

Έχουμε και άλλες μεταγραφές εμείς δεν κλείσαμε με Μιλουτίνοφ. Έρχεται το τεσάρι και εκεί σας βλέπω να ανοίγετε τα κυτάπια σας για να βρείτε κάτι πιο πιασάρικο μπας και γλιτώσετε από τον εγκέλαδο.

Υπομονή παλικάρια!

Υ.Γ Μας λειπεί ιδιαίτερα που κόσμος του Παναθηναϊκού μπαίνει και διαβάζει αυτά τα σαιτ και μάλιστα εστερνίζεται απόψεις και πληροφορίες!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω