Καλύτερα να φωνάζουμε από πριν παρά να τρέχουμε και να μην φτάνουμε μετά όπως πέρσι. Και πέρσι φωνάζαμε αλλά δεν άκουγε κανένας. Είχαν κλείσει τα αυτιά τους και βάδιζαν στο δικό τους μονοπάτι θεωρώντας το σωστό. Και όποιος προσπαθούσε να πει τη γνώμη του ή τρελός ήταν, ή άσχετος, ή προπονητής της εξέδρας ή δεν ξέρουμε και εμείς τι άλλο.

Η περσινή χρονιά πρέπει να γίνει μάθημα προς αποφυγή για την φετινή και το να γίνουν τα ίδια λάθη θα είναι τουλάχιστον ερασιτεχνικό. Αυτό που διαρέεται λοιπόν και αρχίζει να βγαίνει προς τα έξω είναι ότι θα γίνουν ακόμη τρεις κινήσεις ξένων και αν υποθέσουμε ότι Φελντέιν και Γκιστ μένουν φτάνουμε στον αριθμό 5. Τα είπαμε και πέρσι και θα τα ξαναπούμε και φέτος. Αν θες να πρωταγωνιστήσεις στην Ευρωλίγκα πρέπει να έχεις 6 ξένους ποιοτικούς. Το ίδιο έγινε και πέρσι και τρέχαμε και δεν φτάναμε τον Φεβρουάριο να συμπληρώσουμε τους ξένους παίκτες μετά το στραπάτσο στο ΣΕΦ και στην Ευρωλίγκα.

Δεν υπάρχει ούτε μια σοβαρή ομάδα που να μην έχει συμπληρώσει τον ελάχιστο αριθμό ξένων και κοινοτικών παικτών. Να πούμε ότι το ρόστερ έσφιζε από ποιοτικούς και έτοιμους Έλληνες να πούμε πάει στο καλό. Αλλά αυτό δεν συνέβη ούτε με την ομαδάρα του 2009 και θα συμβεί τώρα. Ας κοιτάξουν λοιπόν εκεί στο σχεδιασμό να υπολογίσουν 6 ξένους γιατί η φετινή ευρωλίγκα είναι διαφορετική με πολλά περισσότερα παιχνίδια και μεγαλύτερο συντελεστή δυσκολίας. Επιπλέον δεν θα υπάρχουν αυτά τα παράθυρα ενίσχυσης μέσα στη χρονιά και όλα θα πρέπει να γίνουν σωστά από το καλοκαίρι. Ας δοθούν τα χρήματα που απαιτούνται για να ξαναγίνει ο Παναθηναϊκός ανταγωνιστικός και να έχετε υπόψιν ότι του χρόνου πρέπει ο Παναθηναϊκός να έχει ένα ρόστερ 15 παικτών για να ανταπεξέλθει σε τραυματισμούς και κούραση!

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω