Πέρσι ο Λαπροβίτολα έφτασε μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό αφού τα είχε βρει σε όλα μαζί του το "τριφύλλι" αλλά η Ρεάλ και συγκεκριμένα ο Λάσο άναψε "κόκκινο".

Ο Καμπάτσο έφυγε για ΝΒΑ, ο Γιούλ επιρρεπής στους τραυματισμούς και έτσι ο Λάσο δεν γινόταν να συναινέσει στην αποχώρηση του Αργεντίνου πλει μέικερ παρότι δεν τον εμπιστευόταν ιδιαίτερα.

Φέτος τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά και ο "γάμος" μπορεί να γίνει πολύ πιο εύκολα εφόσον το θέλουν και οι δύο πλευρές. Η Ρεάλ έχει ήδη φροντίσει να ενισχύσει τη θέση του "1" με τους Ερτέλ και Χένρι με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται ο Λαπροβίτολα που μένει ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Trifillakia.gr, έγινε η πρώτη διερευνητική επαφή μεταξύ Παναθηναϊκού και Λαπροβίτολα και σε αυτή την επαφή το κλίμα αποδείχτηκε θετικό με τον Λαπροβίτολα να τονίζει στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ότι όταν ανοίξει η αγορά ο Παναθηναϊκός θα είναι στις προτεραιότητές του.

Δεν πρέπει άλλωστε να ξεχνάμε ότι από πέρσι ο Αργεντίνος γούσταρε πολύ το πλάνο που του παρουσιάστηκε και ο ηγετικός ρόλος που θα είχε θα ισχύει και φέτος. Οι εξελίξεις μεταφέρονται λοιπόν προς το καλοκαίρι όπου θα υπάρχουν και όλα τα οικονομικά δεδομένα του Παναθηναϊκού στο τραπέζι.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω