Αναλυτικά μερικές από τις ατάκες του Δημήτρη Ιτούδη:

Για τον Σαντ Ρος: «Αρχικά να πω ότι ήμασταν απολύτως ικανοποιημένοι από την απόδοση του Σαντ Ρος. Από την προσαρμογή του, η οποία ήταν άμεση. Από την εξέλιξή του ως παίκτη αλλά και ως παιδιού. Δυστυχώς με την μείωση του μπάτζετ έπρεπε να θυσιαστούν κάποια πράγματα. Ένας από αυτούς, όχι ο μόνος, ήταν ο Σαντ Ρος. Πίστεψέ με, δεν έχω λόγο να πω ψέματα, ως παίκτη τον θέλαμε. Αλλά όπως είπα έπρεπε να θυσιάσουμε κάποιους».

Για το στυλ του Κουβανού και την ανάλυση του παίκτη που απέκτησαν οι «πράσινοι»: «Έναν εξαιρετικό all around. Έναν παίκτη που δημιουργεί. Έναν παίκτη που έχει ποιότητα και μεγάλη προσαρμοστικότητα και φάνηκε από το πρώτο ματς. Ο Σαντ Ρος είναι παίκτης που θέλει την μπάλα για να είναι δημιουργός. Θεωρώ πως ο Παναθηναϊκός έκανε πολύ καλη κίνηση και ξέρουν στην ομάδα πως θα πάρουν το καλύτερο από το παιχνίδι του».

Για τη νέα version του «τριφυλλιού»: «Ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός. Έχει συγκεκριμένο και σταθερό ειδικό βάρος. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι με τις κινήσεις που έκανε έχει φτιάξει ένα πολύ ποιοτικό και ισορροπημένο ρόστερ. Θα έχει ενδιαφέρον ο νέος Παναθηναϊκός».

Για το σοκ της αποχώρησης του Κάιλ Χάινς: «Δεν υπάρχουν σοκ στον επαγγελματικό αθλητισμό. Είναι επαγγελματίες και μπορεί να αλλάξουν ομάδα υπό οποιαδήποτε συνθήκη, αν και εφόσον το επιτρέπουν οι κανόνες και οι όροι των συμβολαίων. Ο Κάιλ είναι φίλος! Φίλος για μία ζωή. Ήταν από τους πρώτους που με πήρε τηλέφωνο όταν δημοσιοποιήθηκε η ασθένειά μου. Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και παράδειγμα για όλους. Οι συγκυρίες ήταν έτσι και είχε το δικαίωμα να πάρει την απόφαση που πήρε».

Για το ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία της Εθνικής: «Η Εθνική εξ όσων γνωρίζω έχει προπονητή. Εγώ έχω δηλώσει και επαναλαμβάνω πως είμαι φανατικός φαν της Εθνικής με ό,τι αυτό σημαίνει».

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω