Η «Βασίλισσα» είχε κάνει γνωστό εντός των τειχνών της εδώ και καιρό πως οι Τζόρνταν Μίκι και Νίκολας Λαπροβίτολα δεν θα συνεχίσουν στο «WiZink Center» τη σεζόν 2020-2021. Μάλιστα, εδώ και μερικές εβδομάδες βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Άντε Ζίζιτς για να αντικαταστήσει τον Αμερικανό σέντερ και έφερε τον ταλαντούχο Κάρλος Αλοσέν ως αντι - Λαπροβίτολα.

Ωστόσο, αυτό που έμενε να αποφασιστεί είναι η αποζημίωση που θα λάβουν οι δύο παίκτες, οι οποίοι είχαν συμβόλαια και για την νέα σεζόν. Πρόκειται για ένα θέμα που έχει αναλυθεί ουκ ολίγες φορές, αφού ο Παναθηναϊκός βρίσκεται... stand by, για να δει κατά πόσο ο Αργεντινός γκαρντ θα βγει στην αγορά με ήδη γεμάτο πορτοφόλι. Το «τριφύλλι», όπως έχουμε επαναλάβει και από την στήλη «Slam Dunk» έχει πείσει τον 30χρονο παίκτη, όμως περιμένει να δει και τις τελικές οικονομικές απαιτήσεις του, που θα καθοριστούν από τα χρήματα που θα του δώσει η Ρεάλ, για να «σπάσει» το συμβόλαιό του.

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «AS», πάντως, ο Μίκι αποχώρησε από την Μαδρίτη και επέστρεψε στην Μόσχα για λογαριασμό της Χίμκι παίρνοντας «μία συμβολική αποζημίωση για την λήξη της συνεργασίας με τη Ρεάλ». Σημειώνεται πως όπως ο Λαπροβίτολα, έτσι και ο Μίκι ήθελε να αλλάξει παραστάσεις και να πάει σε μια ομάδα που θα του δώσει έναν πιο πρωταγωνιστικό ρόλο, γεγονός που έκανε πιο εύκολες τις διαπραγματεύσεις για το «διαζύγιο».

Σε όλα αυτά θα πρέπει να σημειώσουμε κάτι ως δεδομένο: αφού η Ρεάλ κατάφερε να κλείσει το μεγάλο deal με τον Αλμπέρτο Αμπάλντε, όλα μπορούν πια να κυλήσουν πιο ομαλά. Ο εν λόγω παίκτης ήταν το βασικό focus των Μαδριλένων το τελευταίο διάστημα και καθυστερούσε άθελά του και την εξέλιξη άλλων υποθέσεων. Η ισπανική ομάδα βρήκε τον τρόπο να δώσει το buy out του 25χρονου στη Βαλένθια, το οποίο ήταν αρκετά μεγάλο (1,5εκατ. ευρώ) και στη συνέχεια υπέγραψε τον διεθνή φόργουορντ με ένα εξίσου μεγάλο συμβόλαιο (πάνω από 1,5εκατ. ευρώ ετησίως).

Πλέον, λοιπόν, οι Μαδριλένοι προχωρούν για την απόκτηση του NBAer Ζίζιτς και την οριστική αποδέσμευση του Αργεντινού πλέι μέικερ, που περιμένουν στο ΟΑΚΑ...

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
TrifillakiaTeam's picture

TrifillakiaTeam

Διαφημιστείτε εδω