Την ώρα που συνέβαιναν όλα αυτά το απόγευμα του Σαββάτου (18/05) ο Ολυμπιακός συνέχιζε κανονικά την προπόνησή του, κάτι που προκαλεί -αν μη τι άλλο εντύπωση- δεδομένου ότι από τη στιγμή που η ομάδα είχε αποφασίσει να μην συμμετάσχει στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό, στο κλειστό του ΟΑΚΑ, δεν υπήρχε λόγος να προπονείται κανονικά στο ΣΕΦ.

Σε αυτή την περίπτωση θα σήμαινε πως η σεζόν, για τον Ολυμπιακό, θα τελείωνε άμεσα. Κι αυτό γιατί αυτομάτως θα χάσει τη σειρά των πλέι οφ, δεν υπάρχουν αγώνες κατάταξης και έτσι θα ερχόταν ο υποβιβασμός για την ομάδα του Πειραιά.

Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός δεν έχει σταματήσει τις προπονήσεις. Ο Ντέιβιντ Μπλατ και οι συνεργάτες του προετοιμάζουν την ομάδα, συνεχίζοντας τη δουλειά ενόψει Παναθηναϊκού, ενώ η ΕΛΑΣ που είναι υπεύθυνη για τα μέτρα τάξης του αγώνα, για τον τρόπο πρόσβασης του Ολυμπιακού στο γήπεδο δεν έχει καμία ενημέρωση πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα πάνε στο ΟΑΚΑ και καταστρώνει κανονικά το πλάνο της ενόψει του ντέρμπι της Δευτέρας.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο αντίστοιχο ντέρμπι «αιωνίων» του πρωταθλήματος στο ΣΕΦ, το οποίο δεν διεξήχθη, καθώς ο Ολυμπιακός είχε γνωστοποιήσει την απουσία του πριν από το τζάμπολ, είχε τονίσει πως όλες οι πλευρές θα πήγαιναν στον ΕΣΑΚΕ για να κλείσει εκεί το φύλλο αγώνα.

Θα πρέπει, ωστόσο, να δούμε και την σημερινή μέρα, ωστόσο ο Ολυμπιακός συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις του για το ντέρμπι των πλέι οφ.

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως κάποιο σχόλιο σας θίγει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί άμεσα.
Mat's picture

Mat

Διαφημιστείτε εδω